Over Cynthia

Business & Lifestyle Manager - Networkmarketing Professional

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?- Financiële onafhakelijkheid

- Zelf je tijd en tempo bepalen

- Goede gezondheid

- Vrije tijd

- No stress

- Goed pensioen

- Overerfbaarheid van inkomen

- Risicoloos een eigen onderneming leiden

Ik ben Cynthia Geysen, geboren in 1976 te Antwerpen, als dochter van zelfstandigen. Mijn ouders maakten de 'Gouden Jaren' mee en lieten mij zien dat door hard te werken, je alles kon bereiken wat je maar wou. Zij zijn dan ook op hun 40e op 'pensioen' kunnen gaan, dankzij hun jarenlange, harde inzet voor de onderneming.

 

Na een succesvolle carrière in de bank- en verzekeringsbranche en de vertalingssector te Luxemburg, besloot ik om samen met mijn toenmalige partner een eigen zaak te starten. Wij beheerden meerdere online winkels in verschillende branches en deden dit quasi volledig van thuis uit, rondom onze 2 dochters. De zaak breidde verder uit en had na enkele jaren een grote vestiging te Luik. Jammer genoeg braken er na het bedrog van een partner in de onderneming, enkele enorm moeilijke jaren voor ons aan. Dit en andere zaken hebben ertoe geleid dat wij uiteindelijk besloten te scheiden en hetgeen overbleef van de zaak te verkopen en onze eigen weg te gaan.

 

Ik ontmoette daarna mijn huidige partner en levensgezel, waarmee ik nog een derde kindje kreeg in 2014.

 

We werkten beiden voltijds, maar door de nasleep van de (v)echtscheiding, ging mijn gezondheid er volledig onderdoor en werken in een normaal arbeidscircuit was geen optie meer.

 

Altijd weer, riep ook het 'zelfstandig zijn', zelf een eigen zaak beheren, zelf beslissen wanneer ik wat deed en hoe, zelf de touwtjes in handen nemen, in plaats mijn kostbare tijd te 'verkopen' aan een baas. Een baas die door het 'kopen' van de tijd van zijn personeel, ZIJN dromen kon waarmaken, terwijl wij, ook al zetten we ons dagelijks meer dan 100% in, vastzaten aan een gefixeerd inkomen, dat raar of zelden omhoog ging. De 'ratrace' was er elke dag.

 

EN TOEN, kwam ik terecht bij dit prachtige netwerkmarketingbedrijf. Ik bouwde aan mijn netwerk, zette mij 200% in, terwijl ik via het bedrijf ook aan mijn gezondheid werkte. En de rest werd geschiedenis. Ik werk momenteel reeds 3 jaar rond mijn gezin, ik ben er als zij mij nodig hebben, ik kies zelf met wie ik wel of niet wil samenwerken, wanneer ik dat doe en hoe ik dat doe. Ik heb alle touwtjes zelf in handen en kan weer dromen. Elke dag besef ik dat dit het bedrijf is dat mij in staat stelt om mijn eigen dromen en doelen waar te maken, terwijl ik anderen help dit ook te doen. Dit resulteerde inmiddels in een meer dan bovengemiddeld inkomen, het kwalificeren voor incentives en extra's en een leven vol VRIJHEID.

 

Nooit zal ik nog moeten werken voor een baas, nooit zal ik nog een ander rijk moeten maken in plaats van mezelf. Dankzij de kracht van de duplicatie, heb ik geleerd om mijn tijd te vermenigvuldigen, mijn inkomen steeds te verhogen en dit allemaal terwijl ik ook anderen leer hoe ook zij dit kunnen verwezenlijken, volledig risicoloos.

 

Twijfel niet! En vraag jouw kennismakingsgesprek NU aan!

 

Create your own Succes!

Cynthia Geysen, Noeveren 183, B-2850 Boom

Ondernemingsnummer: 0842445790

Tel: +32 (0)487 497 104

E-mail: info@cynthiageysen.com